diumenge, 3 d’agost del 2008

Rednecks II (How to be a redneck)

Ser un redneck és un model de vida alternatiu al model yankee, sense que importe per a res el que altres puguen pensar.

1.Primer pas per a ser un bon redneck (oblideu ja les formes tradicionals de diversió) és aconseguir un pick up, si es 4x4 millor, pots pescar, caçar, tocar la guitarra, disparar a qualsevol cosa...

2.Comença per vestir roba de camuflatge, pero no militar sinó de caça. Si no vols vestir tot de camuflatge, al menys has de dur la gorra. Porta sempre samarretes de carreres de cotxes, d'alguna empresa de construcció de transport, o no portes samarreta, encara millor! només amb jeans!

3.Si fumes, passa't al tabac de mastegar, o fuma malboro red.
4.Aconsegueix algun malnom. La majoria dels rednecks en tenen un. Alguns suggeriments, per si no en tens encara: Bubba Ray, Slim Jim, Red, Elbow, Eye ball, Junior, etc..

5.La major part dels rednecks beuen cervessa, mooolta cervesa. No tanta com per a ser considerats alcoholics, pero en beuen molta. Normalment budweiser o bud light. El que és inadmissibles es mesclar begudes!! MAI.

6.Pots dur qualsevol gorra de tipus baseball, sempre que no tinga les lletres dels NY Yankee's, també pots anar alternant-la amb la de camuflatge o amb un barret de cowboy. Si no pretens dur cap cosa al cap, deixa't créixer un poc el pèl.

7.Posa't botes de cowboy, de treball, o sabatilles normals, pero mai sabatilles de basket o skate board.

8. Busca una bandera dels estats confederats. No importa on però posa-la a un lloc visible.

9.És important dur sempre les ungles brutes, també les botes o qualsevols altra part del teu cos. Tin en compte que és un detall que pot marcar la diferència entre un redneck autèntic i un simple aspirant. És una manera de demostrar que ets un currante i com t'agrada divertir-te.

10.L'evilla del cinturó es considera un DNI vàlid.

11.Escolta música country, rock del sud, o rock classic. Una de tres. No s'admeten altres opcions.

12.Sempre pots trobar alguna cosa de menjar a la vora d'alguna carretera.

13.Cap luxe major que tindre una casa mòbil.
14. Per damunt de tot estigues sempre orgullós de ser un redneck!

Manaments extrets i traduits lliurement d'algunes pàgines d'internet...
... des de La Ribera per al món...