diumenge, 25 de maig del 2008

Caos circulatori a València

Una jove va provocar ahir el caos circulatori a una de les principals artèries de València després de quedar-se parada en mig de l’avinguda de Blasco Ibáñez amb la seua bicicleta, de color rosa molt cridaner i d’un model tan antic que ni els pitjors alumnes de Belles Arts l’hagueren volguda. La xica va ser envestida, pocs segons després, per un camió de bombers que acudia a apagar un incendi al port.

Els veïns criticaven aquest matí el poc mirament de la xica per no haver escollit un carrer menys transitat. “No le hubiera costado nada esperar a una hora de menos tráfico o, al menos, no hacerlo en esta avenida, a la vista de todos los erasmus, dando tan mala imagen de la ciudad y de España entera!” comentava una dona. Al seu costat un pare apuntava que la seua filla, de només cinc anys, va arribar tard a la guarderia degut a les retencions.

La jove, d’uns 20 anys, estava en tractament psicològic des de feia mesos, però res apuntava, ni per a la seua família ni per al seu psicòleg, que acabaria provocant-se la mort, com pareixen confirmar els fets.

Serà enterrada demà al cementeri municipal del seu poble. El funeral es desenvoluparà en la intimitat per expressa voluntat de la família. Encara que, per les circumstàncies en què la xica es va matar, sembla que ella hauria preferit un funeral televisat.

Descanse en pau (si pot)

1 comentari:

j ha dit...

Yo pasava por allí y vi el suceso con mis propios ojos. Fue horroroso.
Cuando bajaron los bomberos del camión, llevaban bocadillos de longanizas y de jamón y queso. Se formó un atasco increible porque todo el mundo quería comer (era la hora del almuerzo). Más tarde se centraron en preguntar si habían atropellado a alguien.
Lo de horroroso lo digo porque cómo se puso aquello de aceite...

... des de La Ribera per al món...