divendres, 4 de juliol del 2008

Operació entrada

Comença el juliol i amb ell arriba la llau de turistes que tant de bé fan a la nostra cumunidat. Donades les dificultats que tenen els habitants del centre peninsular i de la resta de països per a poder entrar i gaudir del sol, les platges i discoteques, de les que nosaltres gaudim tot l'any, la Generalidat ha decidit prohibir l'eixida de la ciutat de València i altres ciutats receptores de turistes de manera que els carrils d'eixida podran ser habilitats com a carrils també d'entrada.

"D'aquesta manera", afirmava l'alcalde de Cullerot, "eixim guanyant tots. Perquè els nostres veïns tindran vacances obligades que els vindran molt bé, i podran mesclar-se entre els turistes que els puguen ensenyar altres formes de vida i, fins i tot, altres idiomes de major projecció del que solen emprar la resta de l'any".

L'operació s'aplicarà només a les entrades per carretera, però el Goviern estudiarà aplicar-ho també al tràfic aeri, si l'acollida per part dels turistes és positiva.

Els experts que hem consultat asseguren que la mesura reduirà el temps d'arribada des de Madrit fins a una hora. El Conseller de medi ambient, aigua, urbanisme, habitatge i lafigasatia, ha apuntat en roda de premsa que, a més, "la trajectòria en un únic sentit dels vehicles afavorirà el desplaçament dels fums tòxics cap a l'interior peninsular quan s'efectue l'esperada vinguda i de nou cap a la costa quan la gent torne a les seues cases. Podem assegurar una reducció de l contaminació atmosfèrica d'un 28% per als dos mesos en que durarà l'operació". També ha demanat a les alcaldies de tots el municipis que recolzen la campanya donant-li difusió per a que els detinguts per incumpliment siguen els mínims possibles pel bé de nostra imatge i de tots en general.




Podeu consultar els municipis que es beneficiaran de la norma cívica, a la web: http://www.todoporelturismoylosturistas.es/


... des de La Ribera per al món...